Ai Stailer, ai stil! Fa-ti programarile online la salon

stailer

Tehnologia evolueaza de la an la an cu pasi rapizi. Avem acum aplicatii pentru mai toate nebuniile pe lume, iar mediul online a devenit, mai ales recent in timpul pandemiei, bff-ul tuturor. Poate ca esti obisnuit sa-ti comanzi haine online, sau sa platesti facturile casei tot acolo, dar stiai ca poti sa te programezi la salon tot asa? Daca nu, hai pe Stailer sa descoperi cate avantaje ai.

Stilistul tau nu-i disponibil? Cauta rapid altul!

Toata lumea stie ca pentru a-ti face o programare la salon trebuie sa suni cu cateva zile inainte, sau mai rau nu mai gasesti loc toata saptamana. Iar tie sigur nici nu iti place sa astepti dupa altii, nici nu vrei sa amani momentele tale in care sa te simti rasfatat. Stailer asteapta atat femeile cat si barbatii care isi doresc 3 lucruri esentiale cand vine vorba de o programare la salon – rapiditate, simplitate, gratuitate. Pe www.stailer.ro gasesti toate aceste calitati si nu numai.

Timpul pierdut nu vine niciodata inapoi, de aceea cu ajutorul acestei platforme, tu iti controlezi programarile, nu ele pe tine. Nu trebuie sa mai astepti ca un stilist sa devina disponibil, ci cu un simplu search ii gasesti pe cei care sunt gata sa te primeasca fix cand ai tu nevoie. Daca esti in cautarea unor saloane pentru ingrijirea barbii din Timisoara care sa te faca sa arati fresh si ferches, 2 in 1, Stailer iti aduce lista cu profesionistii care sa-ti improspateze look-ul.

Ce alte avantaje mai ai cand utilizezi Stailer

Este user-friendly ceea ce inseamna ca este usor de folosit de catre oricine. Cu ajutorul filtrelor de cautare, in functie de preferintele tale, gasesti salonul care sa te transforme chiar si in aceeasi zi. Locatia, data si ora precum si tipul de serviciul din sfera hair&beauty dorit, iti aduc practic un rezumat cu doar ce te intereseaza.

Iti poti gestiona oricand programarile, 24/7 si mai mult decat atat le poti anula la fel de usor, fara a mai da telefoane stanjenitoare explicandu-te de ce nu mai vii. Stilistul are astfel timp sa se reorganizeze. In caz de acesta nu te poate primi din vreun motiv anume, esti instiintat in timp util printr-un mesaj, pentru a gasi alt salon pe Stailer care sa te preia.

Stailer reprezinta o agenda multifunctionala, virtuala, flexibila si usor de inteles si utilizat. Daca stii ca ai tendinta de a uita lucruri, iti poti seta chiar si remindere ale programarilor, pentru ca tu sa fii la salon mereu la timp. In plus, odata ce ai realizat o programare primesti chiar si locatia exacta pe Google Maps, pentru ca tu sa nu te ratacesti si nici sa nu mai pierzi timpul cautand pe Google adresa.

Poti face cate programari vrei, poti compara serviciile stilistilor, ba mai mult poti da un ochi chiar si peste pozele lor  care exprima stilul unic de lucru al fiecaruia si skill-urile pe care le au, pentru ca tu sa alegi ce e mai bun pentru tine.

Pentru detalii le poti scrie la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright Promovare SEO 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner