Care sunt cele mai bune plugin-uri pentru afisarea reclamelor in WOrdpress

Modelul de monetizare a site-urilor bazat pe reclame este folosit de milioane de siteuri din intreaga lume. Multe din blogurile pe care le cunosc folosesc reclame care genereaza o parte buna din veniturile unui site. Ca scriitor pe un site, vei vrea o metodasimpla de a implementa solutii care te ajuta sa-ti maximizezi castigurile dintr-un site, fara prea mult efort. Din fericire, sunt tone de plugin-uri de tip ad management in WordPress, plugin-uri ce iti pot salva o gramada de timp.

In acest articol vom raspunde intrebarii:

Care sunt cele mai bune plugin-uri pentru afisarea reclamelor in WOrdpress

Vom analiza in continuare cateva din cele mai folosite astfel de plugin-uri si la final, va vom oferi alegerea noastra.

1.OIO Publisher este un manager de reclame disponibil sub forma unui plugin pentru toate site-urile cu WordPress instalat. Elimina intermediarii vanzand reclamele direct prin site-ul tau. Pune la rispozitie rapoarte, plati, monitorizare si multe altele. Poti crea diferite zone cu reclame de diferite marimi si tipuri pe site-ul tau. Poti alege cat de multe reclame sa afisezi in fiecare zona, sa selectezi un pret, target, factori de rotatie si multe altele.

Ca plugin, OIO e foarte simplu de folosit. In functie de locul in care vrei sa plasezi reclamele, s-ar putea sa trebuiasca sa editezi codul temei WordPress pentru a plasa un cod de zona generat de OIO. Plugin-ul WordPress OIO Publisher vine cu un widget pentru sidebar pentru a incorpora cu usurinta reclame, direct in sidebar-ul site-ului tau. Plugin-ul este intretinut in mod constant si are o baza de utilizatori activi. De vreme ce e un plugin premium, sunt un anumit numar optiuni de suport valabile.

OIO Publisher WordPress plugin admin view

In articolele urmatoare vom acoperi si celelalte plugin-uri pentru a afisa reclame pe site-ul tau si pentru a-ti maximiza profitul cu minimul de efort.

3 comments on “Care sunt cele mai bune plugin-uri pentru afisarea reclamelor in WOrdpress”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner