Ce trebuie sa stii despre optimizarea seo

Nu te mai poti juca cu cuvintele cheie asa cum o faceai cu cativa ani in urma, pur si simplu nu mai merge in acest mod. Acum va trebui sa faci mult brainstorming. Pe baza tipul tau de business, categoria de produse si servicii, brandul, industria, datele demografice ale clientilor pe care ii tintesti, va trebui sa alegi termeni de cautare specifici si fraze si sa le testezi cu instrumentele de cuvinte cheie, dintre care Google Keyword Tools este o sursa credibila pe care o poti folosi. De asemenea, raportul tau ar trebui sa aiba o lista de cuvinte cheie cu care competitorii tai se plaseaza pe primele pozitii. Avand o idee mai clara despre strategia de cuvinte cheie a competitorilor tai, iti va da o idee mai buna ce cuvinte cheie ar trebui sa alegi.

Un lucru simplu despre publicul tau, cand aterizeaza pe site-ul de e-commerce, sunt aici sa cumpere si nu intr-un muzeu sa aprecieze arta ta. Aminteste-ti intotdeauna ca structura site-ului tau trebuie sa fie prietenoasa, de exemplu, ar trebuie sa fie usor de navigat pentru clienti si nu „o piesa de arta dificila” precum cioplirea in marmura a sculpturii David pentru a ingrozi audienta.

Lasand la o parte conventionalismul din SEO nu neglija tacticile de baza (on page seo) care in continuare vor servi ca „sangele si viata” pentru vizibilitatea site-ului tau si pozitia din motoarele de cautare. Asigura-te ca SEO-istul tau tau manevreaza in cea mai adecvata maniera Title Tags, Meta Descriptions, structura URL-ului,link-urile din site, Alt Attributes, Rich Snippets etc.

Reputatia site-ului tau este un factor important pentru influentarea clientilor tai, pentru ca acestia sa cumpere de pe site-ul tau. Recenziile negative iti pot afecta reputatia, dar tratarea recenziilor negative pe graba sau intr-o maniera nediplomatica, sau sa fii complet indiferent fata de acestea poate avea un efect si mai devastator. Raspunde fiecarei recenzii cat mai diplomatic si fa-ti clientii fericiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner