Construieste-ti brandul personal prin SEO

SEO Brand Personal

SEO Brand PersonalMajoritatea firmelor recunosc importanta in producerea unui brand puternic online. Acum un numar in crestere de profesionisti au inceput sa recunoasca beneficiile dezvoltarii unui brand personal.

Multi oameni recunosc ca un brand online personal ar putea fi la fel de important, ba chiar mai important, decat un brand al unei companii atunci cand se cauta castigarea unui nou client, obtine o declaratie intr-o conferinta sau sa fii intrebat de opinia expertului din media. Administrarea reputatiei online a devenit de asemenea un aspect important de recrutare.

Cand investigheaza o persoana, primul loc in care merg majoritatea persoanelor este Google.  In loc sa aiba o pagina de rezultat plina de informatii despre omonimul tau ce nu are legatura, neutre, sau mai rau, negativ, listari despre tine, de ce nu un portret al tau intr-o lumina pozitiva?

Nu este atat de dificil pe cat ai putea crede sa influentezi rezultatele cautarilor Google pentru numele tau, desi activitatea va fi mult mai dificila pentru unii decat pentru altii. Daca esti un SEO numit Barrack Obama, iti sugerez sa-ti schimbi numele.

Sunt cu siguranta diferite tipuri de rezultat care profesionistii vor sapara pentru o cautare de vanitate. Este evident grozav daca poti controla cele mai multe 10 liste posibile si ideal vrei sa consiste din pagina de profil a companiei, mentiuni media si asa mai departe.

Blogging-ul

Blogging-ul este o metoda excelenta sa iti construiesti o reputatie puternica intr-o industrie. Daca sute sau chiar mii de oameni se aboneaza sa-ti citeasca continutul si opiniile expertilor, atunci acest lucru este clar ceva ce vrei sa fie gasit de cautatori atunci cand vor sa te gaseasca online.

Majoritatea blogurilor sunt cu siguranta hostate pe un domeniu personal sau al unei companii si link-urile generate natural ar trebui sa ajute sa asigure ca are o reputatie puternica in motoarele de cautare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner