Cum sa adaugi subtitlu pentru posturi si pagini in WordPress

Ai simtit vreodata ca ai nevoie de un subtitlu pentru posturile si/ sau paginile tale? Ei bine, astazi te ajutam sa adaugi cu usurinta subtitluri pentru posturile si paginile tale.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa instalezi si sa activezi plugin-ul Secondary Title. Dupa activare, vei vedea automat un camp aditional pentru titlul, sub campul principal de titlu, in ecranul de editare.

Alternate title box for the secondary title in WordPress post editor

Nu iti fa griji daca doresti sa il folosesti doar in cazul paginilor sau al posturilor custom types. Plugin-ul vine cu propriile optiuni de configurare, optiuni care iti permit sa customizezi modul in care titlul secundar este afisat in admin si in temele tale WordPress.

Daca doresti sa schimbi aceste optiuni, atunci trebuie sa dai click pe Settings respectiv Secondary Title in WordPress Admin.

Secondary Title Settings

In ecranul de setari, poti alege diferite post types, categorii si/ sau ID-uri specifice pentru posturile in care doresti sa afisezi titlu secundar. Poti alege chiar si pozitia unde sa fie afisat campul in ecranul de editare. Asta iti va permite sa afisezi titlul secundar deasupra sau sub campul pentru titlul principal al articolului.

In mod default, plugin-ul va afisa automat titluri secundare insa poti opri asta alegand optiunea No alaturi de optiunea Automatic Insert.

Poti afisa manual titlul secundar in tema ta folosind tag-ul <?php get_secondary_title(); ?> in fisierele temei. Asta iti va oferi control maxim asupra stilului in care va fi afisat acest titlu secundar.

Speram ca acest articol v-a fost de folos in incercarea de a afisa un titlu secundar sau un subtitlu la posturi si pagini in WordPress. Acest plugin e foarte util si usor de instalat pentru toti cei care au site-uri pe wordpress. Daca v-a fost de folos, nu ezitati sa distribuiti acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner