Cum sa incorporezi o sectiune Live Google+ Hangout in WordPress

Google Hangout in Wordpress

Google Hangout e poate cea mai buna solutie gratuita pentru a tine conferinte live. Iti permite sa transmiti live, sa inregistrezi, sa aduci invitati si sa rulezi sesiuni live de Q&A cu audienta live. Singura problema este ca toate acestea se intampla in Google+ si nu pe site-ul tau. In acest articol, va vom arata cum sa incorporati o sesiune live Google Hangout pe site-ul tau WordPress.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa mergi la site-ul Google+ Hangouts On Air si sa dai click pe butonul Start a Hangout On Air.

Starting a Google+ Hangout On Air

Se va deschide o fereastra care iti va cere detalii despre Hangout-ul tau. Trebuie sa dai un nume hangout-ului si de asemenea o mica descriere referitoare la hangout-ul respectiv. Sub nume si descriere, vei gasi o sectiune intitulata Starts. Trebuie sa dai click pe Later si apoi sa alegi o data si timpul exact pentru hangout-ul tau.

Enter your Hangout Details

In mod default, hangout-ul tau e disponibil publicului ceea ce inseamna ca oricine il poate vedea. Daca nu doresti sa il faci public sau vrei sa fie disponibil doar persoanelor selectate, atunci trebuie sa tag-uiesti acele persoane sau sa alegi un cerc.

Presupunem insa ca doresti cat mai multi oameni cu putinta sa iti vada transmisia, asa ca va fi un hangout public.

Odata ce ai terminat cu setarile, da click pe butonul Share. Daca inca nu ti-ai verificat contul de YouTube, atunci ti se va cere sa faci asta. Dupa ce ai terminat si cu verificarea contului de YouTube, da click din nou pe butonul de share.

In final, creaza un post sau o pagina in WordPress unde vei copia codul youtube de la hangout-ul respectiv si il vei afisa la fel ca orice alt link YouTube.

In final, daca dai post, vei putea sa vezi ca Hangout-ul tau e live direct in acel post sau acea pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner