Cum sa modifici culorile panoului de admin in WordPress 3.8

Versiunea de WordPress 3.8 introduce o intreaga noua structura a panoului de administrator. Noul design este modern, interesant si mult mai practic. Cu toate acestea, in cazul mai multor utilizatori a intervenit un neajuns si anume culoare intunecata.

Ei bine, daca nici tu nu esti un fan a unei scheme de culoare intunecata, acum ai mai mult noroc. In mod default, noua versiune de wirdpress vine cu 8 scheme diferite de culoare. In acest articol invatam impreuna cum sa schimbam schema de culoare pentru panoul administratorului in WordPress 3.8.

Daca vreti sa schimbati schema de culoare, e mai mult decat simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la Users >> Your Profile in panoul de admin WordPress. Acolo veti gasi un total de 8 scheme diferite de culoare.

Default admin color schemes in WordPress 3.8

Aveti in primul rand default-ul ce combina negru, gri si doua nuante de albastru. Urmeaza schema Light care are doua nuante de gri, portocaliu si albastru.

Mai departe gasiti Blue si da, este realizata numai din nuante de albastru, 4 la numar. Interesanta pare si schema Coffe cu 3 nuante de crem si un verde pal. Ectoplasm aduce doua nuante de mov alaturi de verde si portocaliu.

In schema midnight predomina contrastul cu negru, un gri inchis, albastru deschis si rosu aprins. Schema ocean are 4 nuante de albastru spre gri. Schema Sunrise este cea mai aprinsa cu 2 nuante de rosu aprins, portocaliu si verde.

Ei bine, acum ca de la o singura schema de culoare puteti alege sa folositi pe putin cate una pentru fiecare zi a saptamanii, de ce sa nu folosesti si mai multe?!

Pentru a adauga si mai multe scheme de culoare, va trebui sa instalati si sa activati plugin-ul Admin Color Schemes. Dupa activare plugin-ului, doar mergeti la Users >> Your Profile si veti putea vedea 8 scheme aditionale de culoare de unde puteti alege.

Adding more admin color scheme choices in WordPress 3.8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner