Cum sa obtii o indexare rapida in Google

Foarte multi oameni se intreaba cum pot sa obtina o indexare rapida in Google. Raspunsul? Il veti afla in urmatorul articol:

Indexarea in Google trebuie sa fie primul obiectiv al tuturor celor care creaza un site sau un blog nou. Daca aceasta nu este adaugata la indexul Google nimeni nu va gasi o pagina de-a voastra in cautarile pe celebrul motor de cautare si astfel nu vet obtine trafic organic ceea ce ar trebui sa fie principala sursa de trafic a oricarui site. Ca sa dau un exemplu, zilnic probabil zeci de persoane cauta informatii despre indexarea pe Google iar daca aceasta postare este indexata de Google cateva din acele persoane vor gasi pagina mea in cautari. Acesta este traficul organic, cel care vine de pe motoarele de cautare. Google nu indexeaza fiecare site sau blog pentru a avea doar continut de calitate in cautari.

Asadar primul pas sprea indexarea in Google ar fi sa scrieti continut de calitate si unic! Nu copiati de pe alte pagini fiindca astfel nu veti avea nici o sansa sa va regasiti paginile in cautari. Scrieti continut unic pe site. Nici dupa ce v-au fost indexate paginile nu incepeti sa postati continut copiat de pe alte pagini fiindca va puteti trezi foarte repede ca site-ul vostru sa fi disparut din indexul Google. Nu incercati sa trisati, nu merge. Nici chiar daca modificati pe alocuri acel continut copiat.

Daca ati postat cateva pagini de continut unic si nu va gasiti site-ul in cautarile pe Google va trebui sa treceti la alte metode pentru a-i atrage atentia motorului de cautare de existenta site-ului.

Daca nu va gasiti site-ul in rezultate (de obicei apare pe prima pozitie) atunci  ca urmator  obiectiv ar trebui sa aveti indexarea in Google. Uneori aceasta adaugare la index poate dura o luna sau mai mult. Va voi arata insa cateva metode pentru a grabi aceasta indexare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner