Cum sa-ti promovezi blogul – Partea I

Astazi tot mai multi oameni aleg mediul online pentru diferite activitati: entertainment, gaming, socializare, promovare etc. O multime de bloggeri isi fac aparitia in mediul online romanesc si pentru multi dintre ei, o problema mare o reprezinta realizarea unei anumite autoritati pentru ceea ce fac.

Astazi vom incerca sa descoperim cateva metode de promovare, numai bune pentru toti acesti bloggeri care scriu nu pentru bani ci mai degraba pentru placerea de a-si exprima opiniile intr-un mediu cat mai liber unde nimeni nu-i trage la raspundere pentru fiecare cuvant pe care il spun.

Multi bloggeri, renunta adesea din lipsa de vizitatori fideli, persoane cu care sa interactioneze si alte motive de acest gen. Sa razbati printre cei peste 20.000 bloguri romanesti poate fi astfel o adevarata provocare.

Ei bine, daca inca nu ai renuntat si ai ajuns aici, ai face bine sa fii atent la randurile urmatoare. Metodele de promovare pentru blogul tau sunt mai mult decat ai putea crede.

Fiecare din noi e bun intr-un domeniu si atunci cand incepem sa si scriem pe acel domeniu ne consolidam si mai mult cunostintele. Astfel, o foarte buna metoda de promovare o reprezinta blogurile cu autoritate de pe domeniul tau.

Da, stiu, nu vrei sa platesti pentru un banner sau pentru o mentionare intr-un astfel de blog insa poti face altceva. Poti alege sa scrii un articol pe site-ul unui blogger cunoscut in domeniul tau.

Ai putea mirati cate persoane sunt dispuse sa-ti publice articolul tau pe site-ul/ blogul lor. Bineinteles, pentru ca acest lucru sa se intample e nevoie de munca si perseverenta. Nu poti publica orice articol comul ci trebuie sa gasesti o noutate pe care sa o dezbati cu atentie.

Daca realizezi un astfel de articol si gasesti un blogger dispus sa il publice, cititorii lui vor deveni eventual si cititorii tai si iti vei consolida imaginea unei persoane serioase pe un anumit domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner