Cum sa-ti promovezi site-ul gratuit

Cheia unui site de succes o reprezinta promovarea. Cei mai multi incepatori esueaza in a avea succes in cazul unui business online. Marea problema o reprezinta faptul ca de cele mai multe ori, importanta promovarii este mult neglijata. Daca site-ul tau este perfect construit si are o tona de continut bun insa oamenii nu stiu cum sa-l gaseasca atunci site-ul tau este inutil. Iata de ce o buna promovare este cheia pentru succesul oricarui site. Tot timpul amintiti-va ca promovarea duce la trafic si traficul poate insemna vanzari si profit. Pentru inceput, puteti sa incepeti cu cateva metode gratuite cu ajutorul carora va puteti promova afacerea.

1. Primul pas in promovare il reprezinta inscrierea site-ului in motoate de cautare ca Yahoo sau Google. Pentru Yahoo, mergi la „search.yahoo.com/info/submit.html” si pentru Google mergi la „www.google.com/addurl”. De mentionat este ca astazi, rare sunt cazurile in care motoarele de cautare nu ti-au indexat deja automat site-ul.

2. Alatura-te unei retele de socializare sau de ce nu, la mai multe retele de socializare cum ar fi Twitter, Facebook, Myspace. Creaza-ti un cont si asigura-te ca in profilul tau adaugi un link spre website-ul tau. Aceste site-uri pot fi de ajutor in a informa toti prietenii in legatura cu activitatea site-ului tau. Poti deasemenea sa creezi grupuri, sa distribui continut de pe site-ul tau pe aceste site-uri sociale, sa creezi pagini de promovare (Facebook Page). Adu-ti aminte sa nu spamezi. In retelele de socializare, oamenii urasc asta.

3. Incepe un blog pentru a-ti promova site-ul. Daca stii ceva ce ar fi de interes pentru vizitatorii site-ului tau, creaza un blog si scrie continut pe el. Puteti alege din multitudinea de platforme gratuite pentru blogging.

4. Incarca tutoriale, vide0-uri de prezentare pe Youtube, Metacafe etc. Google include in rezultate inclusiv video-uri asa ca nu-i mare lucru sa fie si asta o metoda eficienta de promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner