De ce continutul inseamna mai mult decat text

In online, avem nevoie imperioasa de continut. Din pacate insa, foarte multi inteleg gresit aceasta idee de continut. Astfel, astazi incercam sa definim mai exact acest termen de continut, sa vedem care este rostul lui si cum ne putem folosi de el la maximul de potential.

Exista intr-o anumita parte a online-ului o anumita categorie de persoane care atunci cand spun continut, se refera si inteleg strict text. Ei bine, continutul pentru mediul online inseamna ceva mai mult de atat. Continutul reprezinta tot ce gasim in mediul online, inclusuvi, fisiere audio, video, imagini, documente, programe si softuri, utilitare, plugin-uri, teme pentru site-uri, obiecte din magazine online. Bineinteles, textul este categoric inclus in ecuatie.

De ce trebuie sa scapam de aceasta idee cum ca atunci cand vine vorba de continut, doar textul e relevant?

In primul rand pentru ca nu toate persoanele din online au acelasi asentiment pentru text. Poate ca foarte multi dintre ei prefera continutul video, chiar si de este exact acelasi lucru cu cel scris. Poate in acelasi timp ca multi prefera imaginea pentru a intelege mai bine ceva.

Nu in ultimul rand, paote ca foarte multi au o mai mare nevoie de un soft decat de un articol si astfel, site-urile trebuie sa se plieze pe cerintele vizitatorilor.

Daca ai un site sau un blog, nu inseamna ca tot ce trebuie sa fie pe el este text. Trebuie sa ai diversitate din mai multe motive. In primul rand, asa cum am spus, nu toti vizitatorii tai vor avea nevoie de text.

In al doilea rand, diversitatea inseamna dinamicitate si plictiseala nu intervine in acest caz. Un site doar cu text la un moment dat, tot va deveni plictisitor. Un site divers insa, va fi exact ce isi doreste orice vizitator atunci cand intra pe el. Tu ce fel de continut oferi pentru vizitatorii tai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner