Despre site-uri

Site-uri in internet, sunt aproximativ 3 milioane si ceva. Atat doar ca nu toate sunt utile si nu toate sunt facute cum ar trebui sa fie facute. De multe ori, ideea de site, pentru majoritatea persoanelor care nu au mare contact cu online-ul, inseamna in primul rand bani. Majoritatea parazitilor din online, sunt fostii lenesi din offline.

De foarte multe ori, parazitii ajung in internet cu site-uri, pacaliti de anumiti profitori care promit marea cu sarea. Castigurile de mii de dolari din adsense, sutele de site-uri cu tot cu continut puse la dispozitie, sunt un chilipir, de doar cateva zeci de euro. Asta pana cand te destepti.

Te trezesti de fapt, penalizat de Google pentru continut duplicat, cont de adsense blocat, site-uri banate. Gata. S-a dus totul si ce faci acum? Incepi sa spui la toti ca banii castigati in internet, sunt o minciuna. N-ar fi deloc, daca ai face o treaba calumea inca de la inceput.

Totusi, creare de website inseamna cu totul altceva. Nu inseamna sa iei totul de-a gata, script, design, continut si tot restul, sa cumperi un domeniu .info cum se obisnuieste si sa-l urci pe internet. Inseamna in primul rand o idee cat de cat ok, inseamna dedicare, munca, bani investiti. Asta daca intr-adevar vreti sa va mai apucati de ceea ce se numeste afaceri in internet. Daca vreti doar sa va scrieti in fiecare zi problemele, sa puneti link-uri cu filme funny de pe youtube si sa va laudati pe Facebook, va puteti face un blog pe wordpress sau blogspot si problema voastra e rezolvata.

Totusi, daca vreti sa scoateti eventual si niste bani, aveti nevoie de design de website pentru a atrage vizitatorii, pentru a-i face sa revina.

Mai apoi, pentru a aparea in cautari la google cu cuvintele cheie pe care faceti optimizare site-ului, aveti nevoie de o campanie de promovare google care poate fi realizata de specialisti. Asta numai daca vreti sa fie facuta treaba de calitate si sa fiti numarul 1 in google la cautarile pe care le doriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner