Harta cuvintelor cheie

Harta Cuvintelor Cheie

Harta Cuvintelor CheieIntrebarile sunt cheia catre un continut grozav

In timp ce iti categorisesti cuvintele cheie, fii atent la intrebarile pe care oamenii le pun in legatura cu acest subiect. Aceasta este o oportunitate ca tu sa creezi mai mult continut pe website-ul tau mai tarziu care indeplineste cautarile, sau sa schimbi continutul existent in asa fel incat sa se potriveasca termenilor de cautare pe care i-ai gasit.

Dupa ce ai totul sortat, uita-te la volumul estimat si asigura-te ca se potrivesc cu ceea ce te-ai asteptat.

De exemplu, mai multi oameni cauta „masini de spalat” sau „spalatoare”? Se potrivesc modului in care te referi la ele pe website-ul tau? Daca „masina de spalat” este tehnic corect un cuvant cheie este cautat mai des decat „spalatoare”, exista metode in care sa introduci de asemenea si „spalatoare” pe site-ul tau ?

Deseneaza o harta de cuvinte cheie

Ultimul pas este sa te uiti cum corespund categoriile cu paginile de pe site-ul tau. Exista potriviri perfecte sau aproape perfecte ? Mergi mai departe potriveste si optimizeaza aceste pagini pentru cuvintele cheie corespunzatoare.

Sunt categorii de cuvinte cheie care nu se potrivesc cu nimic de pe site-ul tau ? Realizeaza un calendar editorial de continut pentru a fi creat. Prioritizeaza continutul in ce mod vrei, ai putea sa alegi sa realizezi cele mai mari zone de margine a profitului prima data, sau zonele in care ai momentan cel mai putin trafic, sau ai putea avea un serviciu sezonier despre care ar trebui sa scrii prima dat. Calendarul editorial te va ajuta sa continui sa creezi continut bogat in cuvinte cheie relevant si interesant.

Nu te ingrijora despre crearea intregului continut in acelasi timp, chiar si o piesa noua de continut pe luna poate face site-ul mai atractiv pentru motoarele de cautare. De indata ce creezi continut, nu uita sa-l adaugi in sitemap-urile de la Google sau Bing.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner