Imagini gratuite pentru articole

Imagini gratuite

Gasirea de imagini gratuite pentru posturile tale (imagini cu Creative Commons License)  poate fi destul de grea. Una din surse este creative commons search care foloseste Flickr, una din cele mai mari resurese de imagini cu o astfel de liceenta libera. In acest articol, va vom arata cun sa gasiti si sa inserati imagini cu liceenta gratuita in WordPress.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa instalati si sa activati plugin-ul Wp Inject. Dupa instalare, trebuie sa mergi la Settings respectiv Wp Inject si sa configurezi setarile plugin-ului.

WP Inject iti permite sa cauti pe masivul Flickr dupa imagini licentiate creative commons pe care le poti folosi in articolele tale. Sunt insa tipuri diferite de liceenta. Unele pot fi puse doar pe site-uri non-comerciale iar altele chiar si pe site-uri comerciale. Cele mai multe liceente iti cer sa oferi credite autorului imaginilor. In pagina de setari a plugin-ului trebuie sa setezi dupa ce tip de liceenta doresti sa cauti imagini.

Dupa, bifeaza casuta din dreptul „Save Images to Server”. Daca nu bifezi aceasca casuta, site-ul tau va incarca imagini de pe Flickr. Asta iti va incetini paginile si nu e bun pentru SEO. Daca un site aglomerat va recomandam sa folositi o solutie CDN pentru a tine imaginile pe site-ul tau.

Restul optiunilor aproape ca se explica singure. Odata ce esti satisfacut cu setatile, click pe butonul Save All Settings pentru a salva modificarile.

Acum, totul este setat pentru a adauga imagini de pe Flickr. Creaza un nou post sau editeaza unul existent. Vei gasi un meta box WP Inject exact sub post editor. Foloseste acest metabox pentru a cauta imagini. Va cauta dupa imagini de Flickr care se potrivesc liceentei si iti va afisa rezultatele. Odata ce ai gasit imaginile care iti plac, da click pe imagini si alege marimea fisierelor pe care doresti sa le adaugi in post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner