In ce planuiesti sa investesti bani vara asta?

termostate inteligente de la Salus

S-au instalat in sfarsit temperaturile care te imbie spre relaxare, spre natura. Sezonul calduros este cel in care obisnuim sa facem cele mai multe schimbari in gospodarie, respectiv in locuinta. Chiar daca de cele mai multe ori asta presupune costuri destul de mari, stim macar ca acestea ne vor asigura un nivel mai mare de confort in locuinta.

Avem posibilitati nelimitate in a ne amenja, decora, organiza incaperile, incepand de la cele in care stam cel mai mult si pana la cele mai putin locuinte. Cine nu viseaza in prezent la o locuinta moderna, care sa dispuna de toate dispozitivele pe care o casa inteligenta le are? Ce poate fi mai confortabil decat sa stii ca te poti relaxa in interiorul sau pe timp de vara, fiind ferit de valorile ridicate de temperatura? La fel este valabil si iarna cand multi trec prin calvarul frigului sau a cheltuielilor prea mari la intretinere.

Daca legat de primul aspect, izolatia corespunzatoare a casei, alaturi de un sistem de ventilatie eficient ar trebui sa rezolve problema, in ce poti investi pentru iarna? As putea spune ca e o intrebare la care multi incearca cautarea unui raspuns, insa fara succes de cele mai multe ori. Asta nu se intampla insa din cauza ca nu exista solutii, ci pentru ca atentia nu este orientata in directia potrivita.

Vrei sa faci o investie de viitor in aceasta vara?

Mai mult ca sigur raspunsul tau este pozitiv. De aceea, iti prezint mai departe solutia optima pentru tine – gamele de termostate inteligente de la Salus. La ce folosesc acestea?

Este vorba despre o linie de dispozitive inteligente care permit reglarea si controlarea temperaturii din locuinta, dupa nevoie si dupa plac. Cheltuieli prea mari la intretinere pe timp de iarna? – asta este o poveste incheiata. Situatiile in care tineai centrala deschisa la un nivel mediu pentru a pastra casa calda pentru intorcerea ta ies din ecuatie.

Cu termostatul reglezi temperatura la minim si setezi marirea ei la o anumita ora, respectiv inainte de a te intoarce. Asta este solutia in cazul termostatelor clasice. Mai ai insa si posibilitatea de a monta un termostat wireless. Acesta se controleaza prin internet. Inseamna ca oriunde te-ai afla, la orice distanta de domiciliul, te poti loga pe aplicatia specifica, special conceputa in acest sens. Faci modificarile necesare si te intorci intr-o casa calduroasa, fara a achita ulterior super facturi.

Partea buna la faptul ca poti sa alegi intre mai multe termostate inteligente de la Salus e ca te poti opri fix asupra acelui model care reuseste sa se plieze perfect nevoilor tale. Totodata poti sa te orientezi in alegerea sa si in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie.

Multi au tendinta de a  da inapoi cand vad preturile, considerand a fi cam piperate. Inainte de a face la fel, iti recomand sa faci cateva calcule simple. Gandeste-te ca termostatul te ajuta sa faci economii cu pana la 30% la facturi. Considera termostatul o investitie si nu o cheltuiala. Nu numai ca amortizezi incet suma cheltuita, dar te bucuri si de confort termic optim pe timp de iarna.

Iata o investitie pe care chiar ai putea sa o faci in vara aceasta. Consulta modelele disponibile pe saluscontrols.ro si acorda-ti timpul necesar pentru a face o alegere inteligenta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner