Intre vechi si nou pentru Post-Panda Market

principii seo

Pana nu demult unele din cele mai importante tehnici pentru o buna optimizare au fost inlocuite cu unele mai complexa, intocmite de Google Panda. Acest lucru aduce schimbari majore si in randul celor care deja detin site-uri si isi doresc o mai buna organizare SEO.

Vechi: Continut la intamplare

Nou: Continut de calitate, in mod jurnalistic

Desigur, este mult mai usor sa folosesti un continut la intamplare decat sa iti bati capul cu intocmirea unui articol cu un real continut stiintific. In acest mod nu iti garantezi crestere in rang si nici nu vei apuca sa prinzi ziua de maine cu blogul respectiv. Inainte, ai nevoie de un continut bun, de un continut informativ cu o multime de cuvinte de referinta. Lungimea medie pentru un continut SEO este de cel putin 500 de cuvinte, insotit de fotografii, care ajuta, de cele mai multe ori. Utilizeaza numai informatii primare ca si cuvinte de referinta pentru mai multa autoritate.

Vechi: Informatii generale despre site

Nou: Autoritate unica a site-ului

In afara de blogurile personale, fiecare site sau blog are o anumita nisa. Nici un site nu poate sa revendice o autoritate mai mare decat cea pentru care lupta, chiar daca foloseste texte despre finante sau despre celebritati. Este ideal sa alegi o topica, un subiect anume si sa ramai pe acea nisa. In acest mod devii vizibil pentru cei care isi doresc doar informatii despre acel subiect. Alegere o tema de baza pentru o mai buna crestere in rang in functie de interesele siteului, insa utilizeaza referinte de autoritate pentru orice articol pe care il postezi sau scrii.

Vechi: Linkuri afiliate

Nou: Doar linkuri utile

Daca te gandesti ca alte siteuri utilizeaza informatii de care cititorii tai au nevoie, atunci fa referire la acestea. In rest, opreste-te din a mai pune linkuri inutile. Noul algoritm de la Google prinde siteuri cu o crestere uriasa a listelor si a filtrelor. Utilizeaza mediile sociale pentru a-ti face publicitate siteului si castiga cititori, in loc sa ii expui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2024
Tech Nerd theme designed by Siteturner