Link Building

LinkuriLink Building-ul tine cel mai mult despre a castiga linkuri, decat a ruga oamenii sa se lege de tine. In timp ce poti aplica unele din principiile fundamentale SEO pentru a maximiza potentialul website-ului tau pentru link-urile inbound, dar anumite tactici specifice exista pentru a construi un profil de linkuri de calitate.

Una din cele mai bune resurse de construire a linkurilor este Lista Completa a lui Jon Cooper. Interfata utilizatorului face sortarea printre idei usor si repede. Cele mai buni tactici ale tale vor fi populate depinzand de cat timp ai si ce resurse sunt la dispozitia ta.

Esti blocat intr-o industrie care nu se dedica insasi la continut, presa sau alte surse care te pot scoate in evidenta. Incearca sa gandesti in afara cutiei. Brian Dean a petrecut o multime de timp perfectionand link building-ul si email-urile. Daca citesti asta fara nici un sfat de nivel introductiv asupra link building-ului, ai venit in locul potrivit.

Tine minte, resursele si tacticile specifice sunt folositoare, dar ar trebui sa sugereze ca ar trebui sa incepi sa faci link building. Cele mai bune eforturi de link building vor include o varitate de tactici si trag din diferite strategii centrate in jurul informatiilor si oportunitatilor unice pentru afacerea ta si verticala sa.

De indata ce inveti mai multe despre link building si incepi sa-ti construiesti propria strategie, te-as incuraja sa incerci de unul singur, cautand studii de caz, resurse si ghiduri aditionale. Dar ai grija pe cine asculti si ce surse folosesti, ar putea sa te conduca la o strategie de link building rea si ti-ar putea distruge chiar si acel trafic mic pe care ai reusit sa-l dobandesti cu ajutorul continutului de calitate. De aceea, trebuie sa incepi procesul de link building in curand, insa trebuie sa fii documentat inainte de acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2024
Tech Nerd theme designed by Siteturner