Marketingul de Continut si Link Building

Linkuri

LinkuriMarketingul de continut a fost in zona de la sfarsitul secolului 19, este cu dificultate o inovatie a erei digitale. Mai mult si tot mai mult, marketingul digital se bazeaza pe productia si distribuirea continutului.

Marketingul de continut a crescut semnificativ doar in timp ce am fost in industrie. Cantitatea de continut care este produsa zilnic este de discutat, nu exista o metoda de a calcula exact.

Cresterea marketingului de continut a dat nastere unei teorii despre stocul continutului. Teoria controversala, prima data a fost propagata de Mark Schaefer in luna Ianuarie 2014, propunand ca marketingul de continut este o practica de continut nesustinuta, si bula se va sterge eventual. Acest lucru se intampla datorita cresterii mari in productia de continut si de faptul ca sunt pur si simplu prea putine ore intr-o zi sa le consumi pe toate.

Chiar daca nu agreezi concluzia sa, este imposibil sa spui ca este o cantitate nebuneasca de continut gazduit de web. Cum poate o piesa de continut sa rezista cand este asa o galagie?

Raspunsul : Link Building.

Linkurile inca sunt un semnal important de clasare in algoritmul Google. Intotdeauna au fost. Angajatii de grad inalt de la Google au confirmat acest lucru.

Deci ce inseamna acest lucru? Sa ai backlinkuri autoritative si relevante ce se indreapta catre continutul tau inca va creste sansele tale sa fii foarte vizibil in cautarea organica. Cu cat mai vizibil este continutul tau in cautare, cu atat mai mult trafic si recunoastere va primi. La urma urmei, ganditi-va ca Google este cel mai vizitat site din lume.

Asa ca, trebuie doar sa stii cum sa abordezi tehnica potrivita de a face link building si trebuie sa produci continut de calitate pentru a determina oamenii sa distribuie mai departe acest continut si a-l face sa fie cat mai vazut de motorul de cautare Google.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner