Motive pentru care trebuie sa respecti regulile Google

Orice site care isi face aparitia in online, are nevoie de optimizare seo si de promovare pentru a ajunge in atentia publicului. Cu site-uri din ce in ce mai multe si cu utilizatori ai mediului online din ce in ce mai multi, competitia este din ce in ce mai apriga.

Astfel, se intampla de foarte multe ori ca multe persoane sa incerce diverse metode care sa garanteze primele locuri in rzultatele motoarelor de cautare. Astfel, metodele folosite sunt pentru a influenta algoritmii de cautare, pentru a profita de anumite lipsuri in acesti algoritmi si pentru a ajunge cat mai sus.

Bineinteles insa ca aceste lucruri se poat face de catre oricine insa de ce nu ar trebui sa faceti asta, va spunem in continuare. Trebuie sa respecti regulile impuse de Google in ce tine de crearea si de optimizare unui site din foarte multe motive.

In primul rand, tine cont ca Google este motorul de cautare folosit de peste 80% din toti cei care efectueaza cautari in motoarele de cautare. Gandeste-te astfel ca daca nu respecti regulile lor si le intri in dizgratii, ai mari sanse sa iti pierzi 80% din vizitatorii site-ului tau. Cat de dezastruos ar fi asta?

In al doilea rand, respectarea regulilor iti poate asigura longevitatea. Da, daca esti pregatit sa intri intr-o cursa lunga si vrei sa ai sanse mari, trebuie sa o faci corect. Respectand regulile mereu, la un moment dat vei ajunge acolo sus doar oferind calitate vizitatorilor tai.

Nu in ultimul rand, gandeste-te asa: vrei sa dia un boom, da, poti incerca metode black hat si poti astfel incalca regulile Google insa tine minte ce iti spun: in maxim cateva luni, vei disparea complet din Google.

Gandeste-te bine pentru ce esti si pentru ce nu esti pregatit. Ia zi, respecti sau nu regulile impuse de Google?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner