Optimizare SEO perfecta

In acest articol veti afla cum se face optimizarea perfecta a unei pagini web pentru a obtine cele mai bune rezultate „On-page” a site-ului.

Cum putem sa spunem ca vom face o pagina web sa fie perfecta din punct de vedere SEO? Ei bine, urmatoarele recomandari sunt cele care va vor ajuta sa faceti SEO in pagina utilizand cuvintele cheie pe care le visati dvs. Tehnicile acestea sunt justificate de cele mai multe ori prin intermediu unor studii destul de ample care se desfasoara pe aceasta tema si nenumarate teste pentru ca specilistii SEO sa ajunga la o concluzie. Exista multe puncte de vedere care se justifica prin intuitia generala bazata pe experienta peofesionistilor din domeniu.

Titlul este cel mai important element din pagina iar tag-ul titlu trebuiesa contina cuvantul cheie in primele cuvinte din eticheta. Este clar ca pentru a utiliza cuvintele cheie din primele cuvinte ale tag-ului titlu din pagina dvs. trebuie sa creati o legatura stransa cu Google si sa obtineti cele mai bune rezultate. De asemenea, pentru a putea folosi expresia pe care doriti sa o utilizati in tag, se va actualiza si asocia mai usor.

Meta Description- Meta din fata expresie nu este folosita ca atare pentru a obtine o buna clasare in cele mai multe motoare de cautare. Meta descrierea ocupa un loc foarte important in pagina iar din acest motiv ea trebuie sa fie cat mai atractiva pentru a se gasi in rezultatele de cautare. Mai mult, utilizarea sa arata ca meta descrierea ajuta la cresterea CTR, in cresterea de trafic indiferent de pozitia pe care se afla in mototarele de cautare.

Meta Ketwords- Yahoo este singurul motor de cautare care stocheaza si utilizeaza cuvintele cheie pentru a va gasi pagina si nu pentru a imbunatati pozitia in clasamentul sau. Chiar si asa, Microsoft Bing a preluat Yahoo insa anumite echipe specialiste in domeniu nu recomanda deoarece exista un risc de suroptimisation.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner