Optimizeaza site-ul pentru construirea brandului

Brand

BrandIn trecut, majoritatea detinatorilor de site-uri si publisherilor se bazau pe folosirea cuvintelor cheie si termenilor generici in optimizarea  continutului website-urilor lor pentru a face mai usor ca motoarele de cautare sa inteleaga despre ce sunt.

Dar acum, cu tehnologiile care continua sa evolueze din spatele cautarilor, ar putea face ca procesul de optimizare sa para mai complicat, faptul este ca ar putea sa-i rasplateasca doar pe cei care sunt in cautarea eforturilor de marketing de incredere pentru a iesi in evidenta in rezultatele cautarilor.

Aceste tehnologii si factori pentru determinarea relevantei, ce includ recunoasterea entitatii, date structurate sau marcaje ale schemelor, procesare naturala a limbii, indexarea pe baza de fraze pentru co-aparitie si co-citare, potrivire a conceptului si mult mai mult, sunt toate conduse de campaniile de branding si cum ar gasi, vorbi sau intreba despre un anumit lucru, un om obisnuit.

Brandurile usor de identificat vor castiga cu siguranta acest tip de configurare. De unde sa incepi? Verifica daca google deja stie despre ce este brandul tau.

Cum sa optimizezi site-ul tau pentru graficul de cunoastere si in acelasi timp sa-l construiesti ca autoritate online.

Furnizeaza cel mai bun si cel mai precis raspuns la interogarile „cine, ce, de ce si cum” te vor cauta oamenii in spatiul tau.

Ceea ce ar cauta in mod obisnuit crawlerii de cautare pentru a evalua daca continutul unei pagini este afisat in spatiul de cautare :

  • Daca pagina aleasa pentru raspuns continte intrebarea intr-o forma foarte similara, daca nu exacta,  impreuna cu raspunsul, la o distanta scurta de intrebare, repetand cel putin cateva cuvinte din intrebare.
  • Daca pagina aleasa pentru raspuns apartine unui website de incredere. Asa ca de majoritatea datilor, daca nu este Wikipedia, va fi un site care poate fi considerat un third party nepartinitor, cum este cazul cu o multime de site-uri .edu sau de organizatii de stiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner