Pentru un site de succes

Construieste link-uri interne intre pagini

Un mod bun de a ajuta spiderii motoarelor de cautare sa iti catalogheze toate paginile site-ului este sa creezi link-uri interne care conecteaza diferite articole intre ele.

Un exemplu foarte bun este atunci cand scrii un articol care are mai multe parti. DIn fiecare, dai link spre articolul trecat si spre articolul urmator.

Fa un update regulat la site-ul tau

Una din cele mai importante parti ale unui site este sa fie updatat periodic. Pentru ca motoarele de cautare servesc rezultatele care indeplinesc nevoile utilizatorilor, ele prefera sa distribuie continut actualizat. In aditie, cu cat mai mult continut postezi pe site-ul tau, cu atat mai multe cuvinte cheie va include site-ul tau. Cresterea sanselor sa genereze trafic bun e astfel mai mare.

Modul cel mai usor de a actualiza regulat o  parte din strategia SEO este sa creezi un blog al companiei sau o sectiune de stiri. Oricare din ele poate sa fie folosita ca un tool  pentru a creste numarul de vizitatori. Desi nu e garantat ca implementarea aceasta iti va aduce un numar mare de vizitatori, ea te va ajuta in intregul proces de SEO.

Din pacate, implementarea acestor tehnici SEO de baza pe site-ul tau nu sunt suficiente ca sa iti garanteze ca vei primi un loc de top in motoarele de cautare, pe anumite cautari. Realistic, SEO este un proces care ia timp sa livreze rezultate – ceea ce multi webmasteri gasesc al naibii de frustrant.

In loc sa fii depasit de numarul de tehnici SEO existente, incepe cu cateva tehnici de baza. In timp vei intelege ca aceste tehnici iti vor fi de folos si te vor ajuta. Totusi, vei mai avea nevoie si de alte tehnici pentru a face fata concurentei si pentru aceasta, cel mai probabil va trebui sa apelezi la o firma de SEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner