Promovare SEO

Promovarea seo, proces identic cu ceea ce numesc optimizare SEO, este procesul de care orice site are nevoie ca sa reuseasca sa iasa la lumina din multimea de site-uri deja existente si dezvoltate pe fiecare nisa in parte. Daca acum cativa ani inca mai erau cateva micro-nise disponibile, inca neexploatate sau exploatate putin, astazi nu mai avem asa ceva.

Iata asadar unul din primele motive pentru care site-ul tau are nevoie de optimizare seo sau promovare seo, cum vrei sa-i spui. Are nevoie pentru ca numai acest proces iti poate scoate site-ul in fata celorlalte. Marea majoritate (peste 75%) a persoanelor care fac zilnic interogari pe Google, nu trec de prima pagina astfel incat da, unul din primele scopuri, teluri de atins il reprezinta site-ul tau in prima pagina.

Ei bine, o companie de SEO va sti sa identifice cuvintele cheie mai putin exploatate din nisa ta, cuvinte chei care sa aiba insa o relevanta mare si te va duce mai intai cu aceste pe prima pagina. Ulterir, bineinteles, vei intra in competite pentru optimizarea pe cele mai populare cuvinte cheie de pe nisa ta si aici treaba se complica.

Se complica pentru nu esti singurul care investeste in seo intrucat primele pozitii pentru orice site, pot garanta la un moment dat castiguri destul de mari.

Trebuie sa investesti insa nu oricum ci mereu analizand piata, identificand minusurile concurentei si axandu-te pe acoperirea acestora si bineinteles, identificand noi si noi posibilitati de promovare si optimizare si insistand pe el.

Ai grija insa de un aspect foarte important: in orice proces de optimizare a unui site, Google Guidlines trebuie sa fie „dictionarul” tau, care sa te ajute sa respecti regulile pentru a ramane in competitie si pentru ca Google sa nu te penalizeze. Daca esti penalizat, sansele sa mai ajungi vreodata sus, se reduc considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner