Retinerea valorii SEO in parteneriate

SEO bun

SEO bunCu 6 ani in urma, Yahoo a fost numit pentru cumpararea de linkuri text. Fiind singurul SEO de la Yahoo in America in acel timp, antrenamentul, predarea, ghidarea si regulamentarea tuturor oamenilor implicati in peste o duzina de website-uri Yahoo, inima mea s-a oprit cand am vazut postul acela. Un lucru stiam sigur totusi, stiam ca echipa de dezvoltatori ai afacerii de la Yahoo nu aveua nici un concept de schimb de linkuri in SEO.

In timp ce majoritatea celor ce fac SEO lucreaza in relatiile de linkuri, majoritatea dezvoltatorilor din afaceri, mai ales in afacerile de dimensiuni mijlocii sau mari, lucreaza la construirea relatiilor de afacere. Fiecare proprietate Yahoo avea dezvoltatori de afacere ce erau activi in a face afacerile sa mearga cu alte site-uri, pentru lucruri precum :

  • Acces la continut gratuit pe care Yahoo nu il aveau pe site-ul lor.
  • Schimbul de continut sau linkuri, in speranta ca primeau mai multa vizibilitate si trafic.
  • Sindicarea continutului pe alte site-uri pentru a primi mai multa vizibilitate.

Majoritatea dezvoltatorilor de la Yahoo au facut SEO ingrozitor de gresit, cu linkuri in JavaScript sau continut in iFrames, sau legandu-se de parteneri ce faceau SEO mai bine, care nu le urmareau linkurile inapoi. Asa ca, cei de la Moz i-au educat mai bine pe dezvoltatorii de la Yahoo cu oportunitati mai puternice care lipseau cu acest ghid de a retine valoarea SEO in parteneriate. Inca mai folosesc acest ghid pentru comapniile mai mari cu care lucreaza, si spera cand unii dintre noi gasim acest ghid folositor pentru clientii nostri de asemenea.

Sa stii ca este foarte important, daca esti un SEO care lucreaza cu dezvoltatori sau esti un dezvoltator lucrand la parteneriate, ca lucrurile mentionate sa fie luate in considerare inainte de a scrie si semna un parteneriat, intrucat unele lucruri trebuie sa fie scrise in contract si negociate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner