Site SEO prietenos de la inceput

Diagrama Site SEO

Diagrama Site SEODesign Responsive

Pentru a te asigura ca vizitatorii tai pot accesa cum trebuie site-ul tau, indiferent de ce dispozitiv folosesc, smartphone, computer sau tableta, avand un design la site responsive ar trebui sa fie o prioritate pentru tine. Un site dedicat platformei mobile ar putea functiona foarte bine, insa un design responsive te ajuta sa eviti problemele, precum continutul duplicat si nevoia de a construi si mentine doua site-uri separate.

Si desi este peste scopul acestui post, schimbarile recente ale algoritmului Google au schimbat metodele prin care trebuie sa abordam SEO in termeni de continut de strategie.

Integrare Social Media

Acum avem dovezi ca Google nu foloseste semnale sociale de pe Facebook si Twitter ca parte din algoritmul sau de clasare. Cu toate acestea, beneficiile indirecte ale social media pentru website-ul tau s-a dovedit de la un timp la altul. Social Media propaga continutul tau in jurul web-ului, punandu-l in fata mai multor oameni, obtinand mai multe mentiuni si mai multe link-uri, astfel crescand clasarea motoarelor de cautare, de asemenea si credibilitatea, autoritatea si clasarea brandului tau.

Unele din cele mai bune practici de a incorpora retelele sociale pe site-ul tau este sa te asiguri ca ai iconite social media usor de gasit pe toate posturile de pe blog si continutul de produse de pe website-ul tau prin intermediul canalelor social media si activand logarea cu retelele sociale daca ai un site de comert virtual.

Cand iti faci design-ul la site, asigura-te ca imaginile tale sunt sub dimensiunea minima necesara pentru a furniza o experienta de utilizator buna. O practica standard buna este sa redimensionezi imaginile pana la dimensiunea in care vrei sa fie afisate, decat sa le micsorezi in codul sursa, in timp ce acest lucru poate sa-ti mareasca timpul de incarcare a paginii semnificativ de mult.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2024
Tech Nerd theme designed by Siteturner