Stailer – tot ce trebuie să știi despre platforma care te programează la salon online

stailer

Stailer este o platformă inovativă, apărută din dorința de a facilita programările la salon. Aceasta permite vizualizarea tuturor locurilor libere de la saloanele din oraș în același loc, alături de alte informații relevante pe care nu le poți găsi nici pe site-ul saloanelor, în unele cazuri. Poate ai pățit și tu să ai nevoie de o coafură și de un make-up pentru o nuntă, dar nu ai găsit nici o disponibilitate acolo unde ai sunat și până la urmă tot acasă ai rezolvat problema.

Totuși, puțin fixativ și o mascara cu un tuș nu rezolvă problema atât de simplu și nici nu rezistă așa cum îți dorești, toată noaptea. Acum poți accesa Stailer când mai ai astfel de momente pentru că vei găsi un loc liber în timp util, cu siguranță.

Servicii disponibile

Stailer include mai toate serviciile ce țin de sfera hair & beauty. Indiferent de ce nevoie ai, poți găsi serviciul dorit pe platformă. Este destinat atât femeilor cât și bărbaților și oricine își poate face una, două sau oricâte programări dorește. Serviciile da manichiură și pedichiură sunt atât de importante, mai ales dacă ai unghii cu gel pe care nu le poți reface acasă. Totuși, chiar și locurile la salon sunt limitate și nu găsești mereu loc în timp util.

Cu Stailer poți ajunge pe scaunul unei manichiuriste după doar câteva click-uri. Alături de manichiură poți beneficia și de un tratament facial sau de o coafură nouă, un vopsit sau tuns. Alegi din listă ceea ce îți dorești și mai apoi alegi din pagina cu disponibilități unde vrei să mergi.

Avantajele contului creat

Oricine poate utiliza platforma chiar dacă nu are un cont creat. Este disponibil pentru toată lumea și gratuit în același timp. Totuși, dacă optezi pentru varianta de cont, poți obține anumite avantaje.

Acesta permite vizualizarea tuturor serviciilor la care ai fost. Alături de acestea vezi la cine ai fost și când. În acest fel poți merge din nou la același stilist dacă ai fost încântat de servicii sau poți încerca ceva nou dacă acela nu este disponibil. În funcție de dată știi când urmează vizita următoare pentru o nouă schimbare. Tot contul permite setarea unui reminder. Acesta este foarte util în zilele actuale foarte aglomerate în care uiți și să bei apă. Te salvează de pierderea unei programări. Cu privire la acest aspect informatii extra se pot vedea aici.

Cum anulezi o programare?

Dacă din orice motiv nu mai poți ajunge în timp util la programare nu este nici o problemă. Se poate întâmpla oricui și ceea ce nu poate fi amânat dă peste cap tot programul. Nu este nici o supărare. Poți anula programarea tot din platformă, fără să dai explicații sau apeluri telefonice.

Dacă anunți în timp util stilistul își poate gestiona programările astfel încât să nu fie încurcat, iar tu poți oricând să te reprogramezi. Simplu și transparent.

Alte avantaje cu semnătura Stailer

Platforma vine la pachet cu o serie de avantaje și beneficii și eu personal nu am găsit nimic negativ de când utilizez Stailer. Pentru că nu vrea nimeni să pierzi timp prețios și nici să îți faci nervi degeaba, pentru a ajunge la timp la programare și la locul corect, poți deschide oricând harta inclusă. Aceasta te poate duce exact la locul potrivit, fără să faci drumuri în zadar.

Nu cred că mai este cazul să menționez că faci o mare economie de timp dacă utilizezi platforma pentru programările la salon și ai parte de toate serviciile. Poți face o programare chiar și pentru un prieten, dacă vrei să îi faci o surpriză.

Pentru a beneficia de aceste servicii accesează www.stailer.ro și dacă ai nelămuriri poți trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2024
Tech Nerd theme designed by Siteturner