Titlul afecteaza SEO

SEO-TitlesCeea ce vreau sa iti afisez in acest articol, este modul in care tu ai putea sa-ti pozitionezi mai bine website-ul in rezultatele cautarilor motoarelor de cautare. De indata ce-ai realizat lucrurile de mai jos, ai o sansta mai buna sa fii in primele rezultate ale unei cautari. Iti imbunatatesti atat pozitia in motoarele de cautare, dar si sansele ca utilizatorii sa intre pe site-ul tau beneficiind de serviciile oferite de tine.

Tag-ul de Titlu

Tag-ul de titlu defineste titlul paginii tale web, sau altor documente web, si este tipic textul care apare ca un link albastru in paginile de rezultate a motoarelor de cautare. Titlul unei apgini poate influenta foarte mult indiferent daca un utilziator da click sau nu pe pagina ta, si are puterea de a-ti realiza CTR-ul organic. Fii sigur ca iti asiguri timpul pentru a-ti realiza cu grija tag-ul de titlu.

  • Titlul contine cuvantul cheie tintit, apropiat de tag, ceea ce este grozav pentru a obtine atentia utilizatorilor, si poate chiar oferi pozitiei un mic stimul.
  • Titlul este de 45 de caractere si nu trebuie sa fie trunchiat. Google de multe ori trunchiaza un titlu care trece de 65 de caractere.
  • Cateva din cuvinte se potrivesc cu cautarea utilizatorilor, aceste lucruri transforma textul in bold.
  • Tiltul este in aceiasi voce ca si brandul, ceea ce este grozav pentru furnizarea mesajului consistent prin canalele de marketing.
  • Textul, ar trebui sa creeze emotii si sa produca curiozitate.

Sfaturi de Performanta :

  • In timp ce-ti produci tag-urile, concentreaza-te pe urmatoarele elemente ce sunt foarte importante : lungimea caracterelor, alegerea cuvantului si rezultatele cautarilor.
  • Pentru cresterea click-urilor organice, incearca sa-ti ajustezi titlurile paginilor sa fie mai relevante sau sa atraga click-ul utilizatorilor ce au gasit pagina ta. Dar nu inlaturati cuvintele cheie tinta, in timp ce ar putea avea un impact asupra pozitiei tale organice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner