Un Stailer, sute de stiliști disponibili cu posibilitate de programare. Descoperă și tu!

stailer

O singură platformă care prezintă sute de stiliști, alături de saloanele la care activează. Este noua inovație în materie de programări în sfera hair and beauty și se numește Stailer. Acum este mult mai simplu să găsești locurile libere de la salon și să mergi exact acolo unde îți dorești, în funcție de anumite criterii care te interesează. Nu mai ajungi pe scaunul unui stilist doar din nevoie, că nu ai altundeva unde să mergi.

Platforma Stailer este ceea ce lipsea în tot acest proces de programări la salon, care ajută atât stiliștii să își ocupe toate locurile pentru că oamenii îi pot găsi mai simplu, cât și oamenii care vor o schimbare de look. Oricine poate vedea lista cu locurile libere și se poate programa online. Dacă vrei să știi mai multe despre acest subiect, aici gasesti detalii extra și poți afla și din continuarea articolului.

O programare cu Stailer

Cu Stailer poți face nu doar o programare ci mai multe, exact atunci când vrei. Dacă ai un eveniment important la care trebuie să mergi, exact atunci când ai aproximativ 5 minute libere, poți accesa Stailer. Aici vei găsi chiar de pe prima pagină criteriile de selecție cu ajutorul cărora găsești salonul care te poate primi și la care îți dorești cu adevărat să mergi.

Aici vei alege orașul, data și ora, orașul, genul, serviciul și mai apoi vei vedea lista cu disponibilități. Dintre zecile de saloane din orașul tău, câteva opțiuni tot vei găsi pentru data la care îți dorești să mergi. Alegerea nu o vei face așa simplu, unde este liber, ci în funcție de lista de prețuri, de salon, de stilist, de recenzii, de poze și alte criterii importante. Poți avea astfel certitudinea că mergi la persoana potrivită și că rezultatele vor fi pe placul tău. Acesta este și unul dintre motivele pentru care Stailer este preferat de public, pentru că alegi singur, dar găsești și locurile pentru ziua în care vrei. Nu mai depinzi doar de un stilist.

Un cont pe Stailer, un motiv în plus să mergi la salon

Dacă vrei să ai agenda ta virtuală disponibilă oricând, optează pentru crearea unui cont. Este complet gratuit și nu trebuie să instalezi nimic pe telefon. Doar ai nevoie de câteva minute astfel încât să completezi cu informațiile tale personale și voila! Contul este realizat.

Cu ajutorul său poți vedea unde și când ai fost, de aceea este ca o agendă virtuală. Dacă nu mai știi când te-ai tuns ultima dată, verifici pe Stailer și te programezi repede dacă a trecut cam mult timp. Și nu vorbim aici numai de serviciile din sfera de hair, ci tot ce ține de beauty. Sunt incluse și cele de manichiură, cosmetică și tot ce poți găsi la un salon de beauty.

Tot contul este cel care te ajută să setezi un reminder care vine sub forma unui mesaj text pe telefon atunci când îl programezi, astfel încât să îți amintească de programare. În mesaj vei avea și toate informațiile necesare disponibile, cu locația și ora programării.

Intră și tu în lumea Stailer și mergi la salon oricând, fără grija costurilor prea mari și a altor probleme de acest gen, pentru că vei cunoaște toate informațiile de dinainte de a efectua o programare. Totul este gratuit și tu ai parte numai de beneficii.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Made with ❤️ by eAdvertising | Copyright Promovare SEO2024
Tech Nerd theme designed by Siteturner